In samenwerking met de bier & melk salon organiseren we één zaterdag per maand een drie gangen pop-up dinner in onze bakkerij. Zaterdag 12 april de aftrap, schuif je aan?

Reserveer je plekje

Hoe doen wij dat

Op ons bedrijf kan je dat o.a. zien aan strokenteelt, sedumdaken, wilde natuur aan de randen van het erf en faunatorens om vogels en insecten aan te trekken, het houden van bijen als natuurlijke bestuivers, duurzame energie- en waterorganisatie,… Maar ook het gebruik van natuurlijke bemestings- en bestrijdingstechnieken zoals het inzetten van koeien, kippen en varkens op het land.
Onze koeien zijn gehoornd en mogen langere tijd hun kalf bij zich houden, onze varkens en kippen hebben de ruimte om te struinen.

Wij hebben oog voor de toekomst; samenwerken met andere boeren, telers en organisaties door duurzaam, energieneutraal en zelfs klimaatbevorderend ondernemerschap.
Het DEMETER keurmerk, het internationale keurmerk voor BD bedrijven en producten, dragen wij al decennia met trots.